...کمپین حمایت پیرزن داغدیده 80 ساله را می خواهد که می گوید حالا که من دارم می میرم، آمده اید؟ آن زمان که مرا به اجبار به عقد همسرم درآوردند کجا بودید؟ هربار که همسرم مرا زیر مشت و لگد می گرفت زمزمه می کردم کسی به فکر گلها نیست. کسی به فکر ماهی ها نیست. کسی نمی خواهد باور کند که باغچه دارد می میرد. حیاط خانه ما تنهاست . پیرزن 60 ساله ای با دو دختر و دو پسرش به دفتر کارم آمدند تا بگویند چه کنند که پدرشان نتواند بعد از 45 سال زندگی مشترک، مادر را از خانه بیرون کند؟ می گفتند" زن دوم گرفته. او را به خانه مادرمان آورده. خانه ای که 45 سال برای آن زحمت کشیده. بچه هایش را در آن پرورش داده. برای شوهرش همسری کرده مادری کرده کلفتی کرده. همه مهریه اش به پول امروز می شود 4 میلیون، گذاشته کف دستش می گوید فردا برویم برای طلاق". دختر ها و پسرها حرف می زنند و پبرزن نگاه می کند . چگونه نگاهش کنم؟ به چه رویی؟ او مادر من است. مادر شماست. او همه هویتش خانه اش است و بچه هایش. همه او را به اسم زن حاجاقا می شناسند و حالا حاجاقا می خواهد او را از خانه بیرون کند. چشمانش عین التماس است. چادر از سرش می لغزد. جای کبودی گوشه صورتش پیداست. فکر می کند اگر دیگر آبرویی ندارد که حرف بزند باید با تمام قدرت به من نگاه کند. می خواهد با سوی نگاهش بگوید، داد بزند، فریاد بزند که به عروس و داماد و نوه هایش چه بگوید؟ کجا باید برود؟ که آن زن جوان کیست که اکنون در خانه اش است. مادر حقش را می خواهد. حق زندگی اش را. حق سوختنش را. سرویس های اطلاعاتی هلند می توانند به او کمک کنند؟ بگویید بیایند. 15 میلیون یورو آبروی از دست رفته را به او باز می گرداند؟ بگیرید برایش.
ما هر چه را که باید از دست داده باشیم از دست داده ایم. ما بی چراغ به راه افتاده ایم... چقدر باید پرداخت؟
دو سال پیش وقتی پدر بزرگم فوت کرد فکر می کردم از خانه کوچک او در نظام آباد چقدر به مادربزرگم می رسد وقتی 5 پسر و 2 دختر دارد. یک هشتم فقط از ساختمان نه از زمین با حساب کتاب من شد 7 -8 میلیون. چه باید می کرد با آن پول ؟ بعد از 50 سال عمری که در آن خانه برای شوهر و 7 فرزندش گذاشته بود؟ که پدرم گفت آن خانه کلنگی است . ساختمانش قیمتی ندارد. هر چه باشد پول زمین است و من هیچ گریه نکرم وقتی قبل از چهلم پدر بزرگ، مادر بزرگ مرد. گریه نکردم وقتی که اعتماد من از ریسمان سست عدالت آویزان بود و در تمام شهر قلب چراغ های مرا تکه تکه می کردند. وقتی که چشم های کودکانه عشق مرا با دستمال تیره قانون می بستند.
کاش می شد از میان چپ های افراطی و راست های بنیادگرا بیرون می آمدیم تا صدای به هم خوردنشان گوش عالم را کر می کرد. این طرف می گوید چهارچوب این نظام را قبول دارید و مشکلتان نابرابری دیه و ارث است. آن طرف می گوید وااسلاما . این طرف می گوید فکر می کنید حکومت دلش به حال یک میلیون امضا می سوزد و به خواست شما ترتیب اثر می دهد؟ آن طرف می گوید سرویس های اطلاعاتی غرب قوانین ایران را تبعیض آمیز علیه ایران قلمداد کرده است. این طرف می گوید شما فکر می کنید می توانید از کافی شاپ انقلاب کنید؟ آن طرف می گوید این ها می خواهند براندازی نرم کنند. و من فکر می کنم در سرزمین قدکوتاهان که معیارهای سنجش همواره بر مدار صفر سفر کرده اند چرا توقف کنیم؟ چرا؟
یک لحظه از فکر آمریکا و هلند و انرژی هسته ای و حق مسلم مردم ایران بیرون بیایید می خواهم سخنی به شما بگویم. پیشنهاد می کنم برای آنکه حرفم را دیگران نشنوند و به گوش سرویس های اطلاعاتی غرب نرسد مرزها را ببندید. دیوار ها را بلند تر کنید تا فقط خودتان بشنوید. مشارکتی ها، مجلسی ها، هنرمندان، ورزشکاران، کیهانی ها، استادان دانشگاه، ملی مذهبی ها، چپ ها، راست ها، موافقان حکومت، مخالفان حکومت همه تان جمع شویدتا به شما بگویم قانون لزوم تمکین جنسی زن از شوهر چه بلایی بر سر خواهران و دختران شما در پستو های خانه هایشان می آورد. می خواهم به شما بگویم می دانید وقتی دخترتان نه ماهه باردار بود دامادتان دامادتان به اجبار با او همبسترشد و او را راهی بیمارستان کرد او نتوانست به شما بگوید و نتوانست به دادگاه بگوید چون باید تمکین می کرد.
ای دوست، ای برادر، ای همخون وقتی به ماه رسیدی تاریخ قتل عام گلها را بنویس ...ميدان : صبح امروز «حسين نيلچيان»، همسر شادي صدر به دادگاه انقلاب مراجعه كرده است و به او گفته شده كه براي شادي صدر و محبوبه عباسقلي زاده قرار بازداشت موقت صادر شده است.
نيلچيان مي گويد: «من صبح به دادگاه رفتم و با نماينده دادگستري در بند 209 زندان اوين گفت و گو كردم. وي (نماينده دادگستري در بند 209 اوين) پس از گفت و گويي با معاون امنيتي دادستان تهران اعلام كرد كه براي شادي صدر حكم بازداشت موقت صادر شده است. پرونده شان هم رفته دادگاه تا بررسي شود. فعلا نيز خبري از آزادي آنها ظرف يك يا دو روز نيست.»
به نيلچيان درباره اين كه آيا مي توان اين قرار را تبديل كرد يا خير، جوابي داده نشده است.
طبق ماده 33 قانون آيين دادرسي كيفري قرار بازداشت موقت توسط قاضي دادگاه صادر و به تاييد رييس حوزه قضايي محل (دادستان) يا معاون وي مي رسد و قابل تجديد نظر خواهي در دادگاه تجديد نظر استان ظرف مدت 10 روز است.
رسيدگي دادگاه تجديد نظر خارج از نوبت خواهد بود و ظرف مدت يك ماه بايد وضعيت متهم روشن شود و چنانچه قاضي مربوطه ادامه بازداشت موقت متهم را لازم بداند، به ترتيب ياد شده اقدام خواهد كرد.
تاريخ صدور قرار بازداشت همان تاريخ زنداني شدن متهم است.
مشاور استاندار تهراندر امور زنان : |
|
ايسنا؛ مشاور استاندار تهران در امور بانوان در نشست خبري استانداري تهران در مورد روز جهاني زن (8 مارس) از آزادي زنان دستگير شده در تجمع روز يکشنبه، 13 اسفندماه مقابل دادگاه انقلاب تهران، طي يکي، دو روز آينده خبر داد. به گزارش ايسنا «فرحناز قندفروش» مشاور استاندار تهران در امور بانوان، با اشاره به تجمع برخي زنان در روزهاي گذشته در جهت طرح خواسته هاي خود و دستگيري تعدادي از آنها گفت؛ «متاسفانه اين زنان براي تحصن خود درخواست مجوز نداشتند و قطعاً با گرفتن تعهد، ظرف يک تا دو روز آينده آزاد خواهند شد، اما آنچه مسلم است، اين تعداد زن قطعاً نماينده زنان ايراني نيستند و بنابراين اگر حرفي براي گفتن و الگويي براي ارائه دارند، مي توان به گفت وگو با آنها نشست.» او با بيان اينکه با واقعيت ها و چالش هاي زنان در کشور به خوبي آشنا هستيم، افزود؛ «اجازه نمي دهيم افرادي با علامت گرفتن از کشورهاي ديگر بيايند و با مطرح کردن مباحث زنان آن را وسيله يي براي پيشبرد اهداف خود بدانند چرا که زنان کشور به دنبال اين سر و صداها نبوده و اراده يي براي بهبود وضعيت زنان در کشور وجود دارد.» مشاور استاندار تهران در امور بانوان با اشاره به موضوع جمع آوري يک ميليون امضا از زنان براي استيفاي حقوق خود، گفت؛ «به نظر مي رسد تاکنون 30 هزار امضا با توجيهات غلطي که به زنان داده مي شد، جمع آوري شده است در حالي که زنان ايراني درصدد هستند با دنبال کردن مسير منطقي به حقوق خود برسند.»
او با اعلام اينکه بحث بودجه زنان در سال آينده وضعيت بهتري خواهد داشت، گفت؛ «از مسوولان و نمايندگان مجلس خواستاريم که تمام موارد بودجه زنان به صراحت مطرح شود تا با غفلت در اين زمينه روبه رو نشويم و اين بودجه در ماه هاي آخر ابلاغ نشود.»
او به پيشينه تاريخي اين روز و تجمع تعدادي از زنان به علت اخراج از کارخانه يي در نيويورک اشاره کرد و گفت؛ «در سال 1910 اين روز به نام روز جهاني زن اعلام شد و با رويکرد پيگيري مطالبات حقوقي زنان، مورد پذيرش ساير کشورها نيز قرار گرفت.»
او با بيان اينکه بعد از پيروزي انقلاب اسلامي نيز روز ميلاد حضرت فاطمه (س) به عنوان روز زن در ايران گرامي داشته شد، گفت؛ «مقايسه تفاوت خاستگاه روز ميلاد پربرکت حضرت زهرا(س) و روز جهاني زن (8 مارس) را به مخاطبان زن واگذار مي کنيم زيرا مناسبت اول، ارزش و جايگاه رفيعي براي زن قائل است و حضرت زهرا(س) را الگوي مناسبي براي زنان مي دانيم و در مقابل، خواست ها در مناسبت دوم (8 مارس) بسيار سطحي است.» «قندفروش» با بيان اينکه مطرح کنندگان چنين روزي در نظام، بيشتر قائل به تفکرات فمينيستي بوده و از اين رو با مقاومت هايي روبه رو شدند، افزود؛ «با توجه به احترامي که براي تمام زنان قائليم پيشنهاد داده شده تا در صورت تصويب شوراي فرهنگ عمومي، از سال آينده روز جهاني زن در ايران به نام گفت وگوي زن ايراني با زنان خارجي، براي بررسي وضعيت زنان در جهان نامگذاري شود.»
به اعتقاد او «نامگذاري 8 مارس، از سوي امريکا بوده و اين کشور خود را مدافع حقوق بشر مي داند. پس چگونه است که وضعيت بهداشت، سلامت، تغذيه، آب سالم و... زنان و کودکان تحت سلطه اين کشور، از جمله افغانستان و عراق چنين ناهنجار است.»
مشاور استاندار تهران در امور بانوان با بيان اينکه معتقد به تعامل جهاني با زنان هستيم، ادامه داد؛ «متاسفانه در چنين روزي عده يي به دنبال فتنه و آشوب بوده و درصددند که نگاه رسانه هاي خارجي را متوجه کشور کنند، اما بهره چنين واقعه يي را عده يي که ناقض حقوق زنان هستند مي برند. بنابراين با تصويب نام گذاري جديد اين روز، از سال آينده فضاي مناسبي براي قوت بخشيدن به اين نوع تعاملات ايجاد خواهيم کرد.» او با بيان اينکه اسلام بالاترين جايگاه را به زن داده است و متاسفانه عدم استيفاي اين جايگاه به طور کامل، به دليل کوتاهي هاي ناخواسته بوده است، گفت؛ «به علت اين کوتاهي ها نتوانستيم تمام حقوقي که اسلام براي زن قائل است را احيا و براي زنان استيفا کنيم.» به گفته «قندفروش» اگر مخالفتي با روز 8 مارس مي شود، بيشتر مخالفت با افرادي است که اين روز را ملعبه قرار داده تا جايگاه زن ايراني را نازل نشان داده و پيشرفت هاي صورت گرفته در اين زمينه را ناديده بگيرند.
او با اشاره به رشد وضعيت زنان ايراني معتقد است؛ «بحث روز جهاني زن از زمان اصلاحات آغاز شد و در اين دوران جز شعارهاي زيادي که در حوزه زنان داده شد، در حوزه عمل اتفاق خاصي رخ نداد، اما طبق رويکرد جديد دولت نهم، زنان مخاطبان اصلي هستند و در حوزه عمل نيز اقداماتي رخ داده، به گونه يي که 350 تعاوني زنان تشکيل شده و در مقايسه با دوره قبل آمار بالايي است.» به گزارش ايسنا مشاور استاندار تهران بحث طلاق را تهديدکننده بنيان خانواده دانست و افزود؛ «همچنين به رغم شعارهايي که براي آزادي زنان در دوره قبل داده مي شد، ورود عملي به عرصه مد و لباس نداشتيم و زنان در سردرگمي قرار مي گرفتند و تنها با مباحث نظري روبه رو بودند.» او با بيان اينکه زنان ايراني حرف هاي زيادي براي گفتن در عرصه بين الملل دارند، گفت؛ «زنان کتک خورده در اروپا، وجود و افزايش خانواده ها تک والدي، تبليغات جهاني به سمت لزبين ها و وجود تصاويري در اين زمينه و... براي ما محلي از اعراب دارد، چرا که معتقديم بايد با صراحت در اين زمينه صحبت کرد و 8 مارس را محملي براي اين قبيل صحبت ها مي دانيم.»
منبع روزنامه ی اعتماد
لطفاً در اين فرصتِ کم در منتشر کردنِ اين اطلاعيه کمک کنيد. ممنون.
اطلاعيه شماره 2 برگزاری مراسم روز جهانی زن 8 مارس/17 اسفند
فعالان جنبش زنان سالهاست كه با چشمانداز همبستگی زنان ايران و جهان و طرح مطالبات مدنی، خواهان برگزاری روز جهانی زن بودهاند. متأسفانه بهرغم تلاشهای مستمر گروههای مختلف زنان در مسير احقاق حقوق انسانی و شهروندی، همواره با محدوديتها و موانع بیشماری روبرو بودهايم.
امسال نيز بر آن شديم تا با طرح مطالبات زنان، در تجمعی مسالمتآميز(طبق مادهی 27 قانون اساسی) در مقابل نهادی كه به باور ما بايد برآمده از آرای ملت باشد، با تأكيد بر خواستههای دمكراتيك و برحق خود روز جهانی زن را گرامی بداريم.
اينك اعلام میكنيم كه به علت برخورد خشونتآميز نيروهای انتظامی با فعالان جنبش زنان در 13 اسفند كه منجر به بازداشت 33 نفر از آنان—از جمله گروه هماهنگكننده—شد و با ادامهی بازداشت سه نفر از فعالان جنبش زنان در زندان اوين، كه دو تن از ايشان عضو گروه هماهنگكننده هستند، و همچنين به علت آزادی تعدادی از افرادِ گروه هماهنگكنندهی مراسم در اولين ساعات روز 17 اسفند، امكان مديريت و سازماندهی مراسم روز جهانی زن از گروه هماهنگكننده سلب شده است.
به همين دليل با تبريك مجدد روز جهانی زن كه امسال به نام "همبستگی برای آزادی، برابری، عدالت جنسيتی" نامگذاری شده است، دست كليه حمايتكنندگان را میفشاريم و تقاضا داريم به منظور جلوگيری از بروز هرگونه خشونت و يا سوءاستفاده، با اخلاق مدني و صلحجويانه، گروه هماهنگكننده را در مقابل مجلس، ياری كنيد.
زارا امجديان، الناز انصاري، مينو مرتاضي، محبوبه حسين زاده، نوشين احمدي خراساني، نسرين افضلي، سوسن طهماسبي، رضوان مقدم، مهناز محمدي، پروين اردلان، آسيه اميني، جلوه جواهري، مريم حسين خواه، فاطمه گوارايي و شهلا انتصاري، حدود ساعت 2 بامداد روز 17 اسفند از زندان اوين آزاد شدند.
خانمها محبوبه عباسقلي زاده، شادي صدر و ژيلا بني يعقوب همچنان در زندان بسر مي برند
سایت میدان
اخبار مرتبط
آخرین اخبار حاکی از آن است که هفت نفردیگر از بازداشت شدگان تجمع مسالمت آمیز مقابل دادگاه انقلاب آزاد شدند.
اسامی بازداشت شدگان به این شرح است: ناهید جعفری، ناهید کشاورز، مریم میرزا، زینب پیغمبرزاده، سمیه فرید، سارا لقمانی و آزاده فرقانی.
جواد منتظری همسر آسیه امینی در گفتگو با زنستان اعلام کرد که دادگاه اعلام کرده است مدارکی که وی برای آزادی همسرش ارائه کرده است، کامل نبوده و به همین دلیل همسر وی امروز آزاد نشده است.
اخبار تکمیلی ارسال خواهد شد.
لینک اصل مطلب(خواهش ميكنم با توجه به شايعاتي در خصوص لغو تجمع روز 5شنبه مقابل مجلس در انتشار اين اطلاعيه همكاري كنيد. چرا كه برگزاري اين تجمع به قوت خود باقيست):
روز جهانی زن را زمانی گرامی میداریم که هنوز قوانین تبعیضآمیز بر سر زنان میهنمان سنگینی میکند. سیاستهای جداسازی و سهمیهبندی جنسیتی با شدت هرچه تمامتر اعمال میشود. جنگ طلبان با کوبیدن بر طبل جنگ، آرامش و امنیت را از مردم سلب میکنند، حقوق بشر به طور مستمر نقض میشود. زنان، کودکان و سایر قربانیان خشونت و بیعدالتی، پناهی نمییابند و آسیبهای اجتماعی و فقر هرچه بیشتر چهرهای زنانه به خود میگیرد. در این شرایط، زنان با تلاشهای خستگیناپذیر در مسیر احقاق حقوق انسانی، شهروندی و جنسیتی همچنان پای میفشارند.
ما با تاکید بر خواستههای دموکراتیک و مسالمت جویانه خود، از همه زنان و مردان آزاداندیش دعوت میکنیم برای ابزار همبستگی تا رفع هر گونه تبعیض و بیعدالتی علیه زنان و اعتراض به دستگیر شدن عدهای از فعالان زنان، به تجمع ما که در روز 8 مارس، 17 اسفند 85 از ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر در مقابل در اصلی مجلس برگزار خواهد شد، بپیوندند.
پ.ن1: اين تجمع بدون سر دادن هيچگونه شعاري و در سكوت برگزار خواهد شد. لطفن اگر ميآييد حتا اگر به شما توهين كردند با آنها درگير نشويد و حرفي نزنيد.
پ.ن2: با توجه به كمبود وقت و شايعهي لغو اين مراسم، تا جايي كه امكان دارد براي انتشار اين اطلاعيه بكوشيد.
(خواهش ميكنم با توجه به شايعاتي در خصوص لغو تجمع روز 5شنبه مقابل مجلس در انتشار اين اطلاعيه همكاري كنيد. چرا كه برگزاري اين تجمع به قوت خود باقيست):
روز جهانی زن را زمانی گرامی میداریم که هنوز قوانین تبعیضآمیز بر سر زنان میهنمان سنگینی میکند. سیاستهای جداسازی و سهمیهبندی جنسیتی با شدت هرچه تمامتر اعمال میشود. جنگ طلبان با کوبیدن بر طبل جنگ، آرامش و امنیت را از مردم سلب میکنند، حقوق بشر به طور مستمر نقض میشود. زنان، کودکان و سایر قربانیان خشونت و بیعدالتی، پناهی نمییابند و آسیبهای اجتماعی و فقر هرچه بیشتر چهرهای زنانه به خود میگیرد. در این شرایط، زنان با تلاشهای خستگیناپذیر در مسیر احقاق حقوق انسانی، شهروندی و جنسیتی همچنان پای میفشارند.
ما با تاکید بر خواستههای دموکراتیک و مسالمت جویانه خود، از همه زنان و مردان آزاداندیش دعوت میکنیم برای ابزار همبستگی تا رفع هر گونه تبعیض و بیعدالتی علیه زنان و اعتراض به دستگیر شدن عدهای از فعالان زنان، به تجمع ما که در روز 8 مارس، 17 اسفند 85 از ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر در مقابل در اصلی مجلس برگزار خواهد شد، بپیوندند.
پ.ن1: اين تجمع بدون سر دادن هيچگونه شعاري و در سكوت برگزار خواهد شد. لطفن اگر ميآييد حتا اگر به شما توهين كردند با آنها درگير نشويد و حرفي نزنيد.
پ.ن2: با توجه به كمبود وقت و شايعهي لغو اين مراسم، تا جايي كه امكان دارد براي انتشار اين اطلاعيه بكوشيد.
نگران حال شهلا هستم که در انفرادی است. پروین و رضوان که بیمارند و باقی بچه ها که تا رهایی دست به اعتصاب غذا زده اند. حرامم باد خواب و راحت و شادی. حرامم باد آزادی.
مادر مریم حسین خواه کارش به بیمارستان کشیده. پدر شهلا و مادر خودم هم بیمارستانی نشدند اما شرایط مشابهی دارند.
با پدر زینب پیغمبرزاده تماس گرفتم تا از حال دخترش برایش بگویم. گفت با او تماس گرفته اند که برای کفالت فردا به دادگاه انقلاب برود. گفت: تا مطمئن نشوم همه آزاد می شوند برای دخترم کاری نمی کنم.
در برابر این بزرگی احساس حقارت می کنم و سر تعظیم فرود می آورم.
تازه ترین اخبار درباره دستگیری زنان را در سایت میدان و زنستان ببینید.
پی نوشت: چهار نفری که در پست قبل گفتم حق تماس نداشتند: شهلا انتصاری. سوسن طهماسبی (که پدر و مادرش آمریکا هستند). محبوبه عباس قلی زاده. شادی صدر.
توضیح: در بعضی بیانیه ها نام من به اشتباه ساغر لقایی نوشته شده. منظور خود من هستم. خواهری به این نام ندارم.
بنا بر آخرین اخبار با خانواده های پنج تن از بازداشت شدگان تجمع مسالمت آمیز مقابل دادگاه انقلاب تماس گرفته اند تا فردا کفیلی را به دادگاه معرفی کنند تا این افراد آزاد شوند.
اسامی این بازداشت شدگان به این شرح است: ناهید کشاورز، ناهید جعفری، آسیه امینی، سمیه فرید و زینب پیغمبرزاده
اخبار تکمیلی ارسال می گردد.
در قانون شما اگر زن هستم
بر ریشه تبعیض تبر زن هستم!
از هیبت غول سان نمی ترسم هیچ
تهدید نکن حقیر! من زن هستم!
(بند 209 اوین، چهارده اسفند ۸۵)
من، ساقی لقایی، پرستو دو کوهکی، پرستو سرمدی، نیلوفر گلکار، فریده و ناهید انتصاری و سارا ایمانیان ساعت پنج بعد از ظهر امروز (سه شنبه، پانزدهم اسفند) از بند 209 زندان اوین آزاد شدیم.
همبندان ما از ظهر امروز در اعتراض به بازداشت غیر قانونی، نداشتن اجزای تماس برای چند نفر و حبس دوست با شرفمان شهلا انتصاری در انفرادی در اعتصاب غذا به سر می برند. این اعتصاب تا آزادی همه ادامه دارد.
حال عمومی بچه ها خوب است. تنها وضعیت پروین اردلان که به بیماری ام.اس دچار است و رضوان مقدم که به زونا مبتلا شده نگران کننده است.
شهلا انتصاری که از لحظه انتقالمان به اوین در انفرادی به سر می برد تهدید شده که اگر همکاری نکند و نظم را مختل کند به جایی انتقال داده می شود که با هیچ بشری در ارتباط نباشد. وکیل او شادی صدر هم اکنون در اوین به سر می برد.
بچه ها روحیه خیلی خوبی دارند. شعر می خوانند و با شعار دادن به وضعیت خود اعتراض می کنند. بازجویی ها بعضا بعد از ساعت هشت شب و تا ساعات اولیه صبح انجام می شود و خارج از بند بچه ها موظف به زدن چشم بند هستند.
امروز بعد از چهل و هشت ساعت بازداشت به ما اجازه داده شد با خانواده های خود تماس بگیریم. چهار نفر از این اجازه مستثنی شدند. امکان استفاده از حمام نیز امروز برای بچه ها فراهم شد.
پس از گذشت بیش از چهل و هشت ساعت از بازداشت زنانی که مقابل دادگاه انقلاب دست به تجمع مسالمت آمیز زده بودند، بالاخره هشت تن از این زنان با قرار کفالت آزاد شدند.
اسامی آزادشدگان به این شرح است: پرستو دوکوهکی، سارا لقایی، ساقی لقایی، نیلوفر گلکار، پرستو سرمدی، ناهید انتصاری، فریده انتصاری و سارا ایمانیان.
آزادشدگان خبر اعتصاب غذای دیگر یاران دربند خویش را تایید کردندو همچنین اعلام کردند که شهلا انتصاری در سلول انفرادی به سر می برد..بنا بر آخرین اخبار رسیده نوشین احمدی خراسانی، درتماس تلفنی که با همسرش داشته است اعلام کرده است که از امروز ظهر بنا بر تصمیمی دسته جمعی همه سی و سه زن بازداشت شده اعتصاب غذا را شروع کردند.
احمدی خراسانی به همسرش، جواد موسوی خوزستانی گفته است که این تصمیم گروهی را به این دلیل اخذ کرده اند که مسولان قول مساعد داده بودند که امروز همه دستگیر شدگان جوان را آزاد کنند و چون این اقدام صورت نگرفته است، در اعتراض اعتصاب غذا را آغاز کرده اند.
خبرهای تکمیلی ارسال خواهد شد.
آخرین لیست اسامی بازداشت شده گان به دست ما رسید:
نوشین احمدی خراسانی- پروین اردلان- ناهید کشاورز- محبوبه حسین زاده- محبوبه عباسقلی زاده- نیلوفر گلکار- پرستو دوکوهکی- مریم میرزا- مریم حسین خواه- ناهید جعفری- مینو مرتاضی- فاطمه گوارایی- شهلا انتصاری- سوسن طهماسبی- آزاده فرقانی- ژیلا بنی یعقوب- ناهید انتصاری- شادی صدر- ساقی لقایی- ساغر لقایی- الناز انصاری- سارا ایمانیان- جلوه جواهری- زارا امجدیان- زینب پیغمبرزاده - نسرین افضلی- مهناز محمدی- سمیه فرید- فریده انتصاری- رضوان مقدم- سارا لقمانی
خبرهای تکمیلی ارسال خواهد شد
http://www.iran-emrooz.net
50 of the women's rights movement activists were arrested in front of the Revolutionary Court in Tehran.
The security police forces attacked a peaceful gathering of women's rights activists that had taken place at 8:30 am in front of the Revolutionary Court in Tehran in objection to the recent governmental oppressions and the summoning of some of these activists. The police forces who used violence to scatter the crowd, arrested at least 21 of the protesters.
According to the report published by Advar News, the list of the arrested is as follows:
Asieh Amini, Jila Bani Yaghoub, Mahboubeb Abbasgholizadeh, Mahboubeh Hosseinzadeh, Sara Loghmani, Zara Amjadian, Mariam Hossein Khah, Jelveh Javaheri, Niloofar Golkar, Parastoo Dokoohaki, Zeinab Peyghambarzadeh, Maryam Mirza, Saghar Laghayee, Khadijeh Moghaddam, Saghie Laghayee, Nahid Keshavarz, Mahnaz Mohammadi, Nasrin Afzali, Tal'at Taghinia, Fakhri Shadfar, Maryam Shadfar, Elnaz Ansari, Fatemeh Govarayee, Azadeh Forghani, Sommayeh Farid, Minoo Mortezayee, Sara Imanian.
Nooshin Amhadi Khorasani, Parvin Ardalan, Shahla Entesari and Susan Tahmasebi—five prominent members of the women's rights movement—who had to attend their court hearing left the court session in support of their fellow activists. They, too, got arrested upon their departure from the court.
The police officers hit Nahid Jafari's head to the police van and as a result of such violent actions, her teeth broke and the officers are currently refusing to take her to the emergency room.
طبق آخرین اخبار رسیده، تعداد دقیق بازداشت شده گان تجمع امروز صبح که مقابل دادگاه انقلاب برگزار شد، سی و سه نفر است.
ماموران بازداشت شده گان را به اداره مفاسد اجتماعی واقع در خیابان وزرا انتقال داده اند.
اسامی بازداشت شدگانی که تا الان به دست ما رسیده است:
آسیه امینی،ژیلا بنی یعقوب، محبوبه عباسقلی زاده، محبوبه حسین زاده، سارا لقمانی، زارا امجدیان، مریم حسین خواه، جلوه جواهری، نیلوفر گلکار، پرستو دوکوهکی،زینب پیغمبر زاده، مریم میرزا، ساغر لقایی ، ساقی لقایی، ناهید کشاورز، مهناز محمدی، نسرین افضلی، طلعت تقی نیا، فخری شادفر، مریم شادفر، الناز انصاری، فاطمه گوارایی، آزاده فرقانی ،سمیه فرید، مینو مرتاضی، سارا ایمانیان ، ناهید جعفری، سوسن طهماسبی، پروین اردلان، نوشین احمدی خراسانی
همچنین منابع زنان از بازداشت شادی صدر وکیل دادگستری و فعال جنبش زنان خبر می دهند
منبع زنستان
طبق آخرین اخبار رسیده، ماموران جدود پنجاه نفر از فعالان جنبش زنان را که جلو دادگاه انقلاب در اعتراض به روند غیرقانونی بازداشت ها، احضارها و دادگاه های یک ساله اخیر زنان تجمع کرده بودند بازداشت کردند.
در میان بازداشت شده گان اشخاصی چون آسیه امینی، جلوه جواهری، زارا امجدیان، مریم حسین خواه، شادی صدر، محبوبه عباسقلی زاده، مینو مرتاضی لنگرودی، فاطمه فرهنگ خواه، زینب پیفمبرزاده، سمیه فرید، خدیجه مقدم، نیلوفر گلکار، ناهید کشاورز، ناهید جعفری، محبوبه حسین زاده ،پرستو دوکوهکی، نسرین افضلی به چشم می خوردند.
نوشین احمدی خراسانی، پروین اردلان، شهلا انتصاری و سوسن طهماسبی پنج تن از فعالان جنبش زنان که امروز قرار بود دادگاه آنها برگزار شود، در حمایت از دیگر یاران جنبشی خود از دادگاه بیرون آمدند که همه آنها نیز بازداشت شده اند .
ماموران سر ناهید جعفری را به در مینی بوس کوبیده اند که در نتیجه این ضرب و شتم، دندان های ناهید جعفری شکسته است و ماموران از بردن وی به اوژانس امتناع می کنند.
گزارش های تکمیلی ارسال خواهد شد
خبر از زنستان
دیگرانی که نوشته اند : فهیمه خضرحیدری - فرناز سیفی - بلوط
بيانيهی جمعی از فعالان جنبش زنان دربارهی فشارهای غيرقانونی به فعالان جنبش زنان در آستانهی 8 مارس، روز جهانی زن.
روز جهانی زن در حالی فرا میرسد که کشور ما در شرايطی بس بحرانی قرار دارد. سياستهای داخلی مبتنی بر سرکوب و ارعاب و ناکارآيی سیاست خارجی و پافشاری بر توليد انرژی هستهای درحالیکه اعتماد و اطمينان جهانی را از دست دادهايم، به عنوان مسألهای تنشزا و تداوم سياستهای جنگطلبانهی آمريکا و متحدانش در سراسر جهان به بهانهی صدور دموکراسی و حقوق بشر از راه تحريم و حملهی نظامی، ما را در چالشی مداوم و روزافزون قرار داده است. از يک سو در فقدان يک ساختار دموکراتيک شاهد اجرای تصميمهايی برای سرنوشتمان هستيم که بدون حضور ما يا نمايندگان واقعی ما اتخاذ میشود و از سوی ديگر، فشار جامعهی جهانی را بر گردهی خود احساس میکنيم که حلقهی محاصره خود را با تهديد و تحريم و کابوس جنگ هر روز تنگتر میکند.