املت قارچ وحشی chanterelle mushroom
مواد لازم : برای 4 نفر
. 450 گرم قارچ ( احتمالا به دلیل نبود این قارچ در ایران مجبوریم از قارچ معمولی استفاده کنیم )
. 6 تا تخم مرغ تازه
. یک قاشق غذاخوری سبزی تازه ی معطر ریز شده
. 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
. substitute salt ( نوعی نمک که در ایران موجود نیست و نمک رژیمی است ) و پودر فلفل سیاه
تهیه :
روغن زیتون را در تابه ی نچسبی بریز. قارچ ها را حدود 5 دقیقه بپز بعد مخلوط تخم مرغ را بهش اضافه کن. املت را تا وقتی سفت شود بپز. از روی حرارت برش دار و هرچه زودتر سرو ش کن.
پروتئین : بالا
کربوهبدرات : کم
فیبر : کم
چربی اشباع شده : متوسط
چربی اشباع نشده : کم
کلسترول : بالا
آنتی اکسیدان : کم
اگه خوشمزه شد بگید خودم هم بپزمش!